Midsommar

Midsommar har paserat. Först tillbringade jag midsommar hemma med familj och vänner till vår familj, trevligt var det och vi åt mycket god mat. Jag stod för efterätten :) Bilder kan ses på bilddagboken framöver. Åkte även och tittade på majstångsresningen i Gagnef. Alltid lika segt, men samtidigt är det en tradition och väldigt mysigt! Det går inte att missa!  Senare på kvällen for jag upp till Leksand där jag mötte upp med Lisa. Vi hade det kul resten av kvällen och roade oss lite överallt i Leksand. Träffade på en hel del folk som man annars inte träffar speciellt ofta, alltid lika kul. Lisa skulle upp tidigt dagen efter så hon fick lov att gå hem och sova tidigt så efter det var det inte alltför kul och jag for hem runt 02.00 ca. Det var iaf en lyckad kväll! Blir troligen att fira midsommar i Leksand nästa år också, om jag inte bor i USA då, who knows!?!

Midsommardagen spenderades med morbror och hans fru, mormor och morfar och min familj. Blev att äta ännu mer god mat och sedan vidare på ännu en majstångsresning i Rälta, även det har blivit till en tradition! Värst vad det skapas traditioner här i världen :) Efter Rälta blev de hem till oss och äta efterätt och kvällen blev väldigt sen. Gästerna åkte hem vid 23 ca och sen så åkte jag till Leksand och skjutsade hem Malin och hennes boyfriend vid en 02.00 ca. Som sagt det blev sent i säng igår, men det gjorde inget för jag sov ända till 13.00 idag då mamma kom och väckte mig och tyckte jag sovit alldeles för länge!

Vad har jag gjort idag? Har inte gjort någonting om jag ska vara ärlig. Tittat tv, sovit, skjutsat syrran till tåget, ätit, suttit här framför datorn. Helt enkelt bara tagit det lungt. Söndag= vilodag! Måste ju ladda för 8h jobb imorgon!

På Tisdag kommer Gaby från Spanien också, oj vad jag har längtat! Nu äntligen kommer hon :) Jag strålar av lycka!


Aupair i USA?!?

Vaknade klockan 13.30, hoppade in i duschen och sen åt jag lite fil & müsli. Åkte sedan iväg till jobbet och jobbade till 22.30. Såg även lite fotboll på jobbet, dock inte mycket att se. Pinsamt Sverige, Pinsamt!!!

Imorgon blir de jobb igen och kanske kolla match. Gagnefs Damlag-Hedemora. Spännande!

Sitter just nu och läser lite folk som bloggar om sina liv som Aupair i USA. Jag blir riktigt sugen på att åka. Ska jag eller ska jag inte?!?! Det lockar otroligt mycket! Aupair Februari 2009? Jag tror jag skulle utvecklas jätte mycket, mycket erfarenhet och prata flytade engelska/amerikanska när jag kommer hem. Men framförallt är det nog väldigt lärorikt.
Ska fortsätta fundera..

Gäspar för fullt vilket tyder på att jag borde sova. Måste vara pigg på jobbet imorgon!

Godnatt

Förlust

Som ni kanske förstår på rubriken så förlorade vi matchen. Resultat: 2-1 till Svärdsjö. Skulle dock blivit 2-2 då vi gjorde mål, men domarn var blind och inte såg att bollen låg en halv meter in i mål. Snopet! Kändes riktigt tungt att sitta på sidan när man lika gärna kunde varit ute på planen och spelat. Fast egentligen var det nog lika bra att jag vilade eftersom mina revben gör så otroligt ont! Ska nog åka till vårdcentralen imorn och kolla upp det :) Sen blir det lite jobb imorn också, 9-12.

Nu kallar sängen på mig, dags att sova!

Nattinatti

16 juni

Jag har i princip nyss vaknat. Blev riktig skön sömn inatt. Otroligt glad över det eftersom jag är sjuk! Fy för att vara sjuk. Kommer missa dagens match mot Svärdsjö. Sista matchen innan uppehållet, så typiskt att jag ska bli sjuk just nu! Det blir iaf en tripp till Svärdsjö och kika hur tjejerna spelar. Vad gör man inte för att få se lite fotboll. Usch o fy vad jag hostar. Känns som jag har hostat sönder mina revben under denna vecka, det gör riktigt ont!

Ligger fortfarande kvar i sängen och njuter av att vara ledig idag. Börjar dock och jobba imorgon igen men det har varit skönt att ha varit ledig hela helgen. Det är väl bara att vänja sig med jobb nu när man blivit "stor flicka". Ska väl snart hoppa in i duschen hade jag tänkt och sen ner och äta lite brunch eftersom jag missat frukosten för länge länge sen.
Borde även åka till apoteket idag och köpa medicin så jag slipper hosta sönder hela mig. Skulle vara mindre skönt!

Ser fram emot eftermiddagen/kvällen då jag ska få se keepern Angelica Tillaeus i mål :)  Kan inte bli annat än klockrent när hon står mellan stolparna. För er som inte förstår så blev Angelica "Rimbo" inhopparen i mål på matchen i Lördags och hon skötte sig galant! Tränarna ville alltså även att hon skulle stå ikväll.

Nu kan jag inte ligga här och slappa nå mer!

Love/ Sjuklingen


Min blogg

Hade aldrig tänkt mig att skaffa en blogg, men nu när mitt liv kanske blir lite mer intressantare när jag slutat skolan och kanske gör lite mer varierade grejer så tänkte jag skriva lite! Fårse hur intressant det kommer bli framöver :)

Keep smiling!
Maria även kallad Moorie


RSS 2.0