Koh Lanta

Sitter nu pa ett internet cafe i Koh Lanta. Vi kom hit till on i Sondags. Bor super bra. Hotellet ligger mitt pa stranden och utanfor varan dorr har vi en stor pool. Kan inte bli battre!  Vi stannar har tills Sondag. Sen vidare till Phuket en vecka!

Idag har vi varit ute pa en bat tur. Vi snorklade, var till phi phi, monkey beach och till stranden dar dom spelade in filmen The beach. Kul att snorkla och se sanna stora och frana fiskar. Inte ofta man kommer sa nara fiskar annars. Jag menar vad har sjoarna hemma att erbjuda? Ingenting i jamforelse med havet har! 

Imorgon ar det nyar. Ser fram emot det. 19.30 ska vi pa restaruang dar dom har nagon stor show med dans och grejer. Blir nog kul! Sen har vi bestamt att vi ska skicka upp sanna vita balonger som lyser i himlen. jatte fint! 
Vill onska er alla ett riktigt gott nytt ar!

over and out
Maria

 


Regn i Thailand, ar det mojligt?

Det ar det faktiskt. Idag har det regnat i princip hela dagen. Inta alltfor kul. Vaknade av mobilen klockan 9.00 sen gick vi ner och at frukost sedan gick jag och sov i 1 h till eftersom det enda inte var nagon ide att ga ner pa stranden och sola. Mitt i skonsomnen kommer lilla Zara och skriker och vill att vi ska oppna dorren till varan bungalow. Att man aldrig kan fa en lugn stund alltsa :p Men man har svart att bli irriterad pa henne for hon ar ju sa sot!

Idag har vi shoppat lite gran, eller mest kollat pa saker man vill ha. Jag kopte iallafall ett linne.
Nyss har vi atit middag. Klockan ar 20.20 har nu. ska snart ga ut pa stan och kolla laget lite. Brorsan ar pa stan sa vi lar val leta reda pa honom. Sen blir det nog sangen for min del. Trott!

Igar var det ju julafton. Vi borjade med att ga och leta restaurang och akte sen lite moppe taxi. Det ar en moppe som man kan aka max 5 personer i. Kan ni tanka er hela familjen Ahlgren fem stycken sitta i en moppe taxi. det maste ha varit en rolig syn ื

Direkt fran Thailand

har inte fatt tag i nagon dator forens nu. Har bara en halvtimmes internet tid sa det blir ett kort inlagg.

Just nu befinner jag mig i Krabi, Thailand. Flygresan gick ner trots lillen. Hon skotte sig utmarkt! :)
Har ar allt toppen. Vi badar och solar. ater jatte god thaimat. Det ar 35 grader i skuggan, sa det duger och blir over.
Har brant mig idag ocksa, mindre kul. Bra jobbat av mig. har ju bara hunnit solat tva dagar.

Imorgon ska vi ut pa en bat tripp och aka till en annan o och snorkla och bada i det klarbla vattnet.
Julafton imorgon ocksa. det marker vi knappt av. Man ser lite julpynt efter strandpromenaden och pa hotellen. Vi ska ha en egen julklappsutdelning i familjen imorgon. Sa snart ska jag ga ut pa stan och leta upp natt bra. Maste ju fa lite julstamning!

Hoppas allt ar bra hemma!
Ha en god jul imorgon  allesammans :)

Over and out
Maria


För bra för att vara sant

som sagt..nu är det 4 h tills jag sitter på tåget till Arlanda och sen vidare till Thailand. För inte alls länge sen kändes det som det var flera månader kvar tills vi skulle åka, men hösten har rusat iväg trots det gråa och trista vädret. Helt plötsligt så är det bara dagar kvar och nu timmar. Ska bli jätte skönt med semester!

Ser inte fram emot en 11h flygplansresa, men det är de värt!!! Blir nog desto jobbigare med lilla Zara som vi ska hålla koll på.(2 år) Får hoppas på att hon somnar och sover länge.

När vi kommer till thailand så ska vi åka till Krabi, koh lanta och sen Phucket, patong beach. Så vi kommer skifta miljö rätt mycket, vilket är jätte bra så man får se flera olika ställen. Skulle kännas tråkigt att ligga still på samma ställe i 3 veckor.

Nu tänkte jag gå upp ur sängen och ta tag i den sista packningen och äta en god sista svensk frukost. Gäller att njuta nu det sista :)

Hoppas på att kunna komma åt dator någongång nere i Thailand så jag kan uppdatera er. Men det borde gå att lösa. Finns ju datorer på hotellen och även internet café. Fårse hur mycket tid och ork jag har när det gäller att skriva.

Over and out
/Maria

RSS 2.0