Mulet

Idag sov jag ut efter en sen natt igar da det som sagt var nyar. Blev lyckat firande forst med mat och upptradanden pa ett stort stalle sen ut pa stranden vid tolv slaget och vi skickade upp balonger och skalade med champange. Sen smallde dom av super mycket raketer pa stranden. super mysigt! Natt alla borde fa uppleva.

Gick ner pa stranden, men det var sa blasigt och mulet sa jag gav upp. Kandes som solandet inte gav sa mycket. Eftersom det var sa daligt vader sa bestamde vi oss for att ta en promenad in till stan for att kolla vad dom hade att erbjuda dar inne. Val inne i stan blev det lite shopping. Billigt och bra som vanligt! Langtar tills nasta vecka da vi ska till Phuket dar det ar annu billigare. Kommer bli en drom for mig. Dock maste ju allt fa plats i resvaskan och den ar redan ratt full vid det har laget. Men allt gar med lite vilja!

Maste bara beratta en sak jag tycker ar lite speciellt har. Det ar super mycket transor har i Thailand. Alltsa killar som ar omgjorda till tjejer. Igar var det 3 killar med pa dansshowen som dom hade pa nyarsfirandet och killarna var dom basta i hela gruppen. Dom ar sa laskigt likt tjejer. Det ar intressant att se att dom ar sa accepterade har. Stor skillnad mot Sverige. Hemma i Sverige har jag ALDRIG sett en transa. Har ser man varje dag i princip.  Men har flyter dom lixom in i gruppen som att det skulle vara vilken tjej som helst.

Sitter nu har brevid syrran.  Sedan ska vi val ga tillbaka till hotellet och ta ett dopp i poolen.
Sen blir det val att duscha och sedan ga ut och ata pa nagon restaurang pa stranden. Det ar nastan det basta med att vara har, att fa ata alla maltider pa restaurang. Inga problem for att det ska bli dyrt heller. man kan fa en middag for ca 20-40 kr.

over and out
Maria

RSS 2.0